17 Haziran 2019 Pazartesi

AYTUNÇ ALTINDAL KİMDİR?


AYTUNÇ ALTINDAL KİMDİR? 

Aytunç Altındal, din, tarih ve politika alanlarında faaliyet göstermiş Türk teolog, gazeteci, araştırmacı ve yazar. Dinler, felsefe, ezoterik ve gizli örgütler, ve benzeri konularda birçok makale ve kitap yazmıştır. 18 Kasım 2013'te İstanbul'da vefat etmiştir.

Doğum tarihi: 12 Ocak 1945, Bakırköy, İstanbul

Ölüm tarihi ve yeri: 18 Kasım 2013, Yeşilköy Mahallesi, İstanbul

Defin tarihi ve yeri: Karacaahmet Mezarlığı, İstanbul

Çocuklar: Emine Altındal Altuğ, Ahmet Mustafa Altındal, Zeyno Altındal

Ebeveynler: Ahmet Cavit Altındal, Fatma Melahat Altındal


Aytunç Altındal: "Komplonun teorisi olmaz konspirasyon un teorisi olur"

Aytunç Altındal (Gerçek ad Osman Aytun Altındal doğum 12 Ocak 1945, Bakırköy, İstanbul - vefat 18 Kasım 2013)

Melami eğitimi alan Altındal kendi deyimiyle Havass'tan(*) (çift 's' ile) idi. Zaten 70'li yıllarda Cağaloğlu'nda kurduğu yayınevinin adını da “Havass” koymuştu.
Kendisini Aytunç Altındal'ın eşi olarak gösteren Naciye Selin Şenocak FETO'cu mü?

Kızı Emine Altındal: "SON KiTABI KAYIP!"

Aytunç Altındal'ın vefatında yaşanan tuhaflıklar bununla da sınırlı değil. Sadece evraklar değil, özel eşyaları ve ailevi yadigarlar, bir takım antika koleksiyonlar ve daha kötüsü parmağındaki yüzüğe kadar birçok eşyanın akıbeti belli değil diye konuşan kızı Emine Altındal şöyle devam etti: Babamın İngilizce yazdığı "Oh Lord, please misunderstand me correctly" adlı son eseri evinden alınan ya da yok edilen değerli araştırmalarının en önemlilerinden biridir.Bu kitabın bizim bildiğimiz kadarıyla tek bir kopyası vardı, o da ortada yok. Kimler tarafından, neden ve hangi amaçla bizlerden ve kamuoyundan saklanıyor bilmiyoruz.

SELiN ŞENOCAK BABAMIN EŞi DEĞiL!

EMİNE Altındal, babasının vefatından sonra medyada öne çıkan manevi kızı Yonca Bayrak ve eşi olarak bilinen Selin Şenocak isimleriyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altındal şunları söyledi: Yonca (Bayrak) hanım, saygıdeğer bir insandır ve kendisi ile görüşürüz. Ancak babamın Selin (Şenocak) hanım ile bir evlilik akdi yoktu. Hanımefendi nasıl böyle bir yersiz iddiada bulunup ben eşiyim diyebildi, anlayamadık Kayıp eşyalarıyla ilgisi var mı bunu mahkeme belirleyecek. Selin hanım, babama sadece arkadaşlık ve asistanlık ediyordu. Zaten kendisi bir sürü soru işareti ile beraber ortadan kayboldu. 


http://okudunmu.org/forum/index.php?topic=257.0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder