21 Kasım 2019 Perşembe

KAHRAMAN NERDE?


KAHRAMAN NERDE? 

Mustafa Kemal, 12 Ağustos 1921’de Polatlı’da cepheyi denetlerken attan düştü. Kaburgasını kırdı. Hastaneye kaldırıldı. 2 gün sonra istirahat etsin diye Çankaya’ya evine gönderildi. Otomatik olarak Sakarya Savaşı’nın dışında kaldı. 
(Kaynak; Murat Sertoğlu, 
Mareşal Fevzi Çakmak Açıklıyor. Sayfa 57-62.)
----------------------------------------------------
M.Kamal'in, orduyu savaşmadan General Allenby'e teslim etmesi (Filistin cephesindeki 70 bin kişilik orduyu tek kurşun atmadan teslim etti) sadece askeri bir ihanet değildi.
Bu aynı zamanda siyonistlere Filistin'in kapılarını açan ve bugünkü İsrail'in temelinin atıldığı dönüm noktasıydı.
"Progress in Palestine"
(The Builder (Mason Dergisi) 1919)
--------------------------------------
Günün fıkrası; "Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum." adlı kitabı nerde bulabilirim??? 
Malesef masal kitabı satmıyoruz. Bu palavraya paranoyaklar ve CAHİLLER inanır. Bu palavraya inanmak çanakkale şehitlerine hakarettir. 
Gercekte ise Askerlerine ölmeyi emretip kendisi sağ kalmayi başaran komutan, Askerler şehadet şerbediyle makamlarına yükselirken Sevgilisine mektup yazmakla meşguldü. (Mustafa Kemal’in Madam Corinne’e mektupları.)

Yarbay M.Kemal'ın başında bulunduğu 19. Tümen Arıburnu cephesinde taarruza geçmiş ve bu faciaya neden olmuştur.
Çanakkale'de 57. Alay'ın (``Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum,, diyen M.Kamal hariç) tamamı şehit olması kahramanlık tesdanı değil aksine bir utanç tablosudur. Resmi tarih gerçekleri örtmekten vazgeçmelidir.
(Kaynak; Genelkurmay'ın Çanakkale Tarihi (Cild V, 3. Kitap)
-------------------------------------------
Takdir edersiniz ki 1915 yılının sonuna kadar ismi bile duyulmamış, siyasi, fikri ve askeri sahada hiçbir başarısı olmamış, yine kendisi gibi gizli Yahudi ve Ermenilerin kontrolündeki İstanbul basını tarafından 1915 yılından itibaren sürekli gerçek dışı haberler ile parlatılmış Kamal paşayı, basın gücüne aldanarak gerçek bir kurtarıcı zan eden Türk halkı böyle kaldırılmıştır. 
(Ödüllü Alman tarihçi;Klaus Gunter)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder