26 Aralık 2019 Perşembe

ACI AMA DOĞRU GERÇEKLER


ACI AMA DOĞRU GERÇEKLER

Atatürkçü Düşünce Derneğinde 7sene görev almış, TGB alt yapılanmada aktif olarak çalışmış, CHP ile sürekli temas halinde bulunan birisi olarak söylüyorum ki
Kamal ASLA MÜSLÜMAN VE DE TÜRK DEĞİLDİR. NEDEN'Mİ?

Lütfen sonuna kadar okuyun ve istediğiniz şekilde inanın yahut inanmayın :

* Kendisi İspanya'da ki zulümden Osmanlının kurtararak Balkanlara yerleştirdiği Yahudilerdendir.

* Abdulhamid'i deviren İttihad ve Terakki Mason örgütünün beyin takımında yer almıştır.

* Okul muallimi Şemsettin Sami, Swon Zwi adında bir Yahudidir ve Musevi olmayanların eğitim aldığı okulda yetişmiştir.

* Nufus Cüzdanındaki Mustafa'yı İslami olduğu gerekçesi ile çıkartmış, Kemal olan isminide 'KAMAL' yapmıştır. Kamal İbranice'de İlah-Kale anlamına gelir.Dileyen bakabilir.

* Lozan'da bizi temsilen Yahudi Haham başısı Haim Naum'u görevlendirmiş, Ankaradaki birinci Mecliste vatansever dindar vekilleri pasifize ettikten sonra mason olanları doldurmuştur. 

İkinci meclis açılış konusmasında 'Gökten indiği zannedilen dogmalar' diyerek mason nizam duruşu ile Kur'an-ı inkar edişi bizzat videolarda mevcuttur. Dileyen izler. Bu gerçekleri Sinan Meydan (ki bizzat kendisiyle sohbetlerim olmuştur), Ümit Zileli bildikleri halde söylemezler;çünkü toplumun kahır ekseriyeti liderini Müslüman bilir.

*Doğu Perinçek gibi Ermeni kökenli İşçi Partisi (bi dönem içlerinde bulundum) Lideri, İkibin'e Doğru dergisinde  (Bu dergi bende mevcuttur ) 'M.Kemal'de benim gibi Ateistti demek sureti ile gerçekleri dile getirmiş. 


Can Dündar, Abbas Güçlü ile katıldığı bir programda M.Kemal'in müslüman olmadığını ve okutulması için okullarda el yazması kitabının okutulmadığını söylemiş bu konuda da ısrar edince çalıştığı gazeteden kovulmuştur. Bunlar yakın zamanda meydana geldi. Dileyen araştırsın. 

Kamal'ın el yazması eserlerinde İslam ile ilgili görüşlerinin olduğu kısımda Peygamberimize(s.a.v) (haşa)yalancı demesi, Türkleri ve Arapları kötülemesi, Pagan ve Şaman bir kültürün temsilcisi olduğunu dikte etmesi gibi şeyler mevcuttur.

* Bu eserin bir yerinde 'Natür (doğa) İnsanı yarattı ve kendine de taptırdı' diyerek bu gerçeği kendi ağzıylada itiraf etmiştir. 

Andrew Mango ile olan mülakatında ise 'Ben dinsizim ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum.' demesi bu gerçeği dile getirmesi açısından bir nüanstır.

* Mason Locaları kapattırdığı tamamen yalandır. Sadece faaliyetlerini askıya aldırttı. Çünkü Maşrık-ı Azam yapılmadı. Çünkü deist değil ateistti. Masonlar evreni dizayn eden bir ilaha inanırlar; ama bu bozuk bir inanç olsada Ateist olanları yükseltmezler. 


Kendisi Makedonya Resorta Veritas Locasına hala kaydı bulunan bir masondur. Masonlar bin yıldır yeryüzünden İslamı silmek için çalışan Yahudilerin Siyonist kesimine çalışan birer saklı örgüttür. Bütün islam ülkelerinde homojen olarak dağılmış Yahudileri bulur ve kendi adlarına çalıştırır. Rusya'da Çarlığı yıkıp yerine dinsiz Sovyet rejimini kuran Lenin,Troçki'de Yahudidir ve masondur. 

Ama Putin döneminde bunlarla müthiş bir mücadeleye girişilmiştir. Yahudi oligarklarla olan mücadelesi devam ediyor.

* Bugün Ukrayna'nın karışması dahi bu sebepledir. İngilizler ve Almanlar Yahudi kontorlündedir. Ukrayna Rusya'nın Avrupa'ya açılan kapısıdır. O nedenle olaylar devam ediyor. 


Fransız Lider Napolyon, Amerika'nın kurucusu Washington, Karl Marks, Niectzhe, Darwin, Hüsnü Mübarek, Benazir Butto ve adını sayamadığım bir çok kişi Yahudi ve masondur. Masonların Nizam duruşu dört parmak ceket içinden içeride baş parmak dışarıda kalacak şekilde verilen pozdur. Kamal'ın bu şekilde tam 27 fotoğrafı vardır. Bu ben sizdenim anlamı taşır.Muharref Tevrattaki Hazekel ve Mezmurlarda 'Rab elini gögsüne koymanı istedi ve seni yücceltti.' ayetinin tezahürüdür.

* Dünya'da 5816 nolu kanunla korunan tek lider olma özelliğini taşır ve tarihi gerçeklerin olduğu arşivler hala açılmamıştır. Bunu sordukmu kendimize acaba neden?


Bakın arkadaşlar biz Osmanlı ve Selçuklu olarak 1000 yıldan fazla bir süre Haçlıların burnunu yere sürtmüşüz. Adamlar Kur'an-ı elimizden almadıkça bizlere engel olamayacaklarını İsviçre'nin Basel kentinde toplanan üçüncü Siyonist kongrede karar olarak almışlardır. Kamal bu nedenle palazlandı ve İngilizlerce desteklendi. Şu anki olan olaylara bakan beni anlar. 

Mısırdaki İhvan Lideri, Mısır'ın Doğan Medyası benzeri medyası tarafından önce karalandı, ayaklanma için zemin hazırlandı sonra ayarladıkları Yahudi mason Sisi ile birlikte darbeyi yaptırttılar. Tahrir'e toplattıkları yüz bin Kıpti Hristiyanla dünyaya 'İşte Mısır Halkı burada, Mursiyi istemiyor' mesajı verdirtti. Ama Rabia Meydanında toplanan iki milyon müslüman Mısırlı'ya bir kare dahi yer vermedi.


Taksim Gezi parkına toplananların %80i Alevi idi. ve bilinçli bir şeydi bu. Suriye politikasında Nusayri ( Hz. Aliye ilahlık isnad eden batıni islam dışı sapkın bir şia ekolü) Esed'e verdiği desteği çeken Hükümete karşı Alevilerin başkaldırışıdır. Askeriye, Yargı, Bürokrasideki etkinliğini kaybeden Laik Alevilerin bilinçli organizesiydi bu. Tıpkı tarihteki Celali ve Şahkulu (Şii İran Şahı İsmail'e nispetle ) İsyanlarının bir benzeri idi. Taksim İstiklal caddesinde toplananların içinde Rum, Ermeni Yunan ve Yahudi'de vardı. Aynı oyunu 31 Mart Hadisesinde Abdulhamid'e de oynadılar. Erbakan, Menderes, Özal, Yazıcıoğlu bu sebeple hedefti.

* Kamal İngilizlerin 12.yüzyıldan itibaren politikalarına yön veren Yahudilerce desteklendi ve Lozan'daki anlaşma gereği İslam yok edilmek istendi. İnkılaplara bakan bunu görür. Gelişme ve Batılılaşma işin kılıfı. Almanlar ve Japonlar bizden 22 sene sonra yerle bir olduğu halde imkansızlıklara rağmen 10 sene içinde bizden daha iyi konuma geldi. Bunu hiç bir Kemalist izah edemez.

* Türkiyedeki Basın sahiplerinden Hürriyet Sedat Simavi, Cumhuriyet Yunus ve Nadir Nadi, Sözcü Haldun Simavi,adlı Yahudiye. Doğan Holding ise Aydın Doğan adlı Mason'a aittir. Bu nedenler sıkı birer Kemalisttirler. Çünkü İslamın gelmesini istememektedirler. Nedeni de Ortadoğuda 1948 yılında Laik Masonik Türkiye hükümeti tarafından tanınan İsrail'in varlığının tehlikeye girmesi. İşte tamda bu nedenle dehşet derecede düşmanlık yapıp dünyada ellerinde bulundurdukları basınla Türkiye'ye saldırı gerçekleştirmektedirler. 


Menfaatlerine ters kişilere tarih boyu kötülük yaptılar. İsrail Dinoma Merkezinde nükleer çalışmaları eleştiren Clinton'a Monica Lewinsky adında Yahudi kızının musallatı, Amerikan Merkez Bankın Para Basma işinin Rocsthild Yahudi ailesinden alınıp Merkez Bankasına bırakılmasını isteyen Kennedy'nin suikaste kurban gitmesi, Demokrat lideri Obama'ya, Cumhuriyetçi Yahudi senatörler tarafından yapılan baskı, İsrail'deki bankalara para transferinin durdurulmasını isteyen İMF Başkanı Dominiq Strahus Kahn'a otelde hizmetçi bir kadının musallat edilmesi ve medya ayağı ile baskı yapılıp istifaya mecbur edilmesi,(Fransa C.Başkanı olması muhtemelken Fransız Yahudi Medyasınca linç edildi ve Şuandaki Polonya Yahudisi Francois Hollande C. Başkanı oldu) ve daha bir sürü suikast, şantaj, manipülasyon... Yahudileri tanımayan bugünkü olayları anlamlandıramaz

* Son olarak : Türkiyede Kamal'ı savunan yazar çizer takımına bakın, ya Alevilik maskesi giymiş ama Alevilikle alakası olmayan İslam karşıtları, ya Kripto Ermeni yahut Sebetayistler yada Irkçılığı gözlerini kör eden şamanist ruhlu Türklerdir. Ne olursa olsun tarihi yalanlar ilanihaye saklanamaz.

YARASALARIN HATIRINA GÜNEŞ DOĞMAKTAN VAZGEÇMEZ !!!!!

- Paylaş Millet gerçekleri bir Kemalistin ağzından dinlesin.

Melisa Şeyda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder